beach


Indoor és Outdoor Tréning területek

Csapatépítő programok


A vállalat munkatársainak fejlesztése kulcsfontosságú a vállalati célok megvalósítása szempontjából. Az általunk alkalmazott tréningmódszerek alapja a gyakorlatközpontúság, a gyors felismerésekre és jól hasznosítható tapasztalatokra alapozó, kellő arányban alkalmazott elméleti és gyakorlati átadás. Tréningjeinknél a résztvevők aktív szereplői a folyamatoknak, amelyek megvalósításánál törekszünk arra, hogy a fejlesztendő területnek megfelelő intenzív helyzeteken és élményeken keresztül érjük el a kívánt változást a résztvevő személyében és tudásában.


Vezetői tréningek

Értékesítés fejlesztése

Kommunikációs tréningek

Kompetenciafejlesztés

Csapatépítés (Egyedülálló programválasztékunk és tapasztalt, kreatív csapatunk biztosítja cége számára az indoor és outdoor csapatépítő játékok széleskörű tárházát és minőségi lebonyolítását Magyarország egész területén.)


Kérjük, hogy kérdéseivel, ajánlatkéréssel  kapcsolatban forduljon munkatársunkhoz!


Orsi

Dobák Orsolya

Vezető tréner

Elsősorban gyakorlati és nem elméleti szakembernek tartom magam. Hiszek abban, hogy minden mindennel összefügg, a rendszerek és alrendszerek minden egyes eleme kölcsönhatásban van a többivel. Akárhol is "nyúlunk bele", az egészet formáljuk át. Ez a filozófia érvényes abban az esetben is, ha egy teljes szervezetfejlesztési projektre, és akkor is, ha „csak" egy részfeladatra, vagy egyetlen tréningre kapok megbízást.