Vállalati tanácsadás, Szervezetfejlesztés


Minden cégvezető és szervezet életében eljön az idő, amikor a versenyelőny megtartása érdekében új fejlődési pályára kell állítani vállalkozását. A mindenkori vállalati működési mintázatok, struktúrák átalakítása és komplex kezelése sok vállalat és vezető számára beláthatatlan nehézségek sokaságát jelenti.

Tanácsadó munkatársaink segítségével abban kívánjuk támogatni Önt és szervezetét, hogy a kívánt változások, fejlesztések belátható folyamatokban, tervezhetően és szinergiaként jelentkezzenek vállalatánál és ehhez a meglévő emberi tőke összhangját maximálisan ki tudja használni.

 

Mire adunk megoldást?


Szervezetfejleszés (OD)

Szervezeti kultúra felmérése és átalakítása

Folyamat és működés optimalizáció

Ügyfélélmény (CX) fejlesztés és audit

Interim vállalati projektmenedzsment

Előadások tartása értekezleteken, évindító csapatgyűléseken, új változások bevezetésekor


Kérem lépjen kapcsolatba velünk további tájékoztatásért!

pl

Podhorányi László

Vezető tanácsadó

 

Hitvallásommal kezdeném, mely egy jól ismert idézet a „legnagyobb magyartól", Széchenyi Istvántól; mert a bemutatásomra ez a leginkább alkalmas: „Akkor élsz, ha másokért élsz."


Több, mint 20 évet eltöltve a szolgáltatási iparágban, mindig nagyon közel voltam az ügyfelekhez és az őket kiszolgáló emberekhez. Ma, szakértőként, tanácsadóként, coach-ként, vagy trénerként örömmel osztom meg tapasztalataimat és támogatok másokat személyes fejlődésükben.

Erősségeim a belső hajtóerő, mely „meg tudom csinálni" attitűddel párosul, kiegészülve rendkívül magas szintű elköteleződéssel az ügyfelek és az őket kiszolgálók iránt.