REFERENCIÁK


AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

 

AIG EUROPE Magyarországi Fióktelepe (Chartis)

 

Akzo Nobel Coatings Zrt.

 

Bisnode Magyarország Kft.


Carnation Zrt.


Expressz Magyarország Zrt.

 

Groupama Garancia Biztosító

 

Ibiden Hungary Kft.


Infinety Online Kft.


ISS Servisystem Kft.


KONICA MINOLTA Üzleti Megoldások Kft.


Medicover Zrt.


MTT Magyar Telefonkönyvkiadó Kft.


NESTLÉ Hungária Kft.


NESPRESSO Hungary

 

OTP BANK Nyrt.


SIÓ-ECKES Kft.


Teleperformance Photel Zrt


Telesales Kft.

 

Well Pack s.r.o.

RÓLUNK MONDJÁK

 

"A BP Solution Kft. a fejlesztési igényeinket messzemenően figyelembe vevő magas színtű tréning, tanácsadási és munkaközvetítési szolgáltatásokat nyújt munkatársaink részére. Számítunk tapasztalatukra a jövőben is."

Szombat Tamás

vezérigazgató-helyettes,

Aegon Általános Biztosító Zrt.

 

"Az ügyintézés gyors, a kapcsolattartás lényegretörő és előzékeny volt a szolgáltató cég részéről. A tréner rendkívül tapasztalt, felkészült és empatikus volt, a tréning előtt mélyrehatóan megismerte a vállalatunk sajátosságait, és idejét nem kímélve tájékozódott a munkatársak szintjéről, speciális igényeinkről. Ezután testre szabva olyan tematikát állított össze, mely a tréning során igen jól bevált, és hasznos elméleti és gyakorlati tudással ruházta fel munkatársainkat."

Becker Magdolna

HR vezető,

Medicover Zrt.

 

"Az új értékesítő kollégák kiválasztása mindig nehéz feladat: hirdetéseinkre rengeteg pályázó érkezik, akiket nehéz csupán önéletrajzok alapján szűrni, hiszen a jó értékesítőt alapvetően személyisége, hozzáállása határozza meg. A BP Solution ebben segít nekünk, hiszen lerövidült a kiválasztási folyamat és tényleg a legjobb pályázók érkeztek el hozzánk. Fontos számunkra a jó referencia is, ennek ellenőrzését is elvégezték. Mind a vállalkozói, mind az alkalmazotti jogviszonyban levő értékesítők toborzását korrektül, precízen végezték, a területi vezetők nagy megelégedésére."

Fekete Balázs

HR Business Partner & Resourcing Specialist

Nestlé Hungária Kft.

 

"A BP Solution Kft. által megvalósított változásmenedzsment tréning a résztvevő termelési menedzserek és vezetők számára nagyon eredményes volt, megfelelt várakozásainknak. A tréning cég a szervezés során maximális odafigyelést mutatott, és mindent megtett azért, hogy a tréninget testre szabva, a résztvevők igényeit figyelembe véve alakítsa ki. "

Bánka Péter

Training Partner

Ibiden Hungary Kft.

 

A BP Solution nagyon segítőkészen, kreatívan, több alternatív lehetőséggel segítette a csapatépítő programunk létrejöttét. A program alatt is végig számíthattunk a segítségükre, rugalmasságukra, amit ezúton is köszönünk! Nagyszerű élmény volt, professzionális szervezéssel.

Tóth Fekete Bernadett

HR Generalista

Bisnode Magyarország Kft.

 

Köszönöm a BP Solution-nak, hogy tartották magukat az előzetes egyeztetésekhez, hogy a szerződésben vállaltakat maximálisan teljesítették. Az átadott tudást, információkat könnyedén be tudom építeni a mindennapi munkámba. A trénerrel öröm volt együtt dolgozni. Magával ragadó személyisége nagyban hozzájárult a sikerhez. Sok gyakorlati példán keresztül megmutatta, hogyan tehetem sikeresebbé csapatomat és saját magamat.

Vertich Lilla

Értékesítési Csoportvezető

AIG Magyarország