teambuilding

 

Alkalmazható cégére az a kijelentés, hogy egységben az erő?

 


 A BP Solution és partnere, a Coach Game által szervezett csapatépítő rendezvényeken, olyan innovatív csapatépítő élményelemekkel találkozhat, amelyek nagy mértékben motiválják és inspirálják a vállalati csapatokat. Mert létezik csapatépítés és A CSAPATÉPÍTÉS…


Ha csapatépítések során sorversenyekkel, íjászattal, tájékozódási versennyel és egyéb más régi, de jól bevált csapatépítő elemekkel találkozik, akkor itt az idő, hogy kipróbáljon valami újat és izgalmasabbat is! Egyedülálló programválasztékunk és tapasztalt, kreatív csapatunk biztosítja cége számára az indoor és outdoor csapatépítő játékok széleskörű tárházát és minőségi lebonyolítását Magyarország egész területén.

Személyre szabott, egyedi programot szeretne?
Van egy elképzelése, de nem tudja, hogy valósítsa meg?


Bemutatunk néhányat, a nagy nagy sikerrel megvalósított indoor és outdoor csapatépítő rendezvényeink közül:

exitgame-középkor

 

KISZABADULÓ SZOBA

Maradj Budapesten: Rázd fel a befásult kollegákat!

Egy bezárt feladatszoba, ahol minden tárgy más értelmet jelent. Mert most a kollegákkal közösen ki kell jutni a bezárt teremből, ahol a szabadulás kulcsát meg kell találnotok. Különféle kódokat és kulcsokat kell használni, illetve tárgyakat kombinálni egymással. Itt a megoldás morzsái egymásra épülnek, így a titkok helyes sorrendben történő megoldásával a résztvevők egy élmény-gazdag múltbeli világba csöppenek. Az ehhez kifejlesztett játék és tréningeszközök mind-mind interaktívvá és meseszerűvé varázsolják a megfelelő helyszínnel együttműködve a ma már szinte kötelezővé vált tréninget egy élményattrakcióvá. A program végén kérheted trénerünket, hogy adjon a csapat részére visszajelzést.