KIEMELT PARTNEREINK

 

 

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

 

AIG EUROPE Magyarországi Fióktelepe (Chartis)

 

Akzo Nobel Coatings Zrt.

 

Bisnode Magyarország Kft.


Carnation Zrt.


Expressz Magyarország Zrt.

 

Groupama Garancia Biztosító

 

Ibiden Hungary Kft.


ISS Servisystem Kft.


KONICA MINOLTA Üzleti Megoldások Kft.


Medicover Zrt.


MTT Magyar Telefonkönyvkiadó Kft.


NESTLÉ Hungária Kft.


NESPRESSO Hungary

 

OTP BANK Nyrt.


SIÓ-ECKES Kft.


Teleperformance Photel Zrt


Telesales Kft.

 

RÓLUNK MONDJÁK


"A BP Solution Kft-vel létrejött több éves szakmai együttműködésünk, amelynek keretében a BP Solution Kft. a fejlesztési igényeinket messzemenően figyelembe vevő színvonalas munkaközvetítési, tréning és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt munkatársaink részére - vállalatunk számára értékes és hasznos. Számítunk tapasztalatukra a jövőben is."

Szombat Tamás

vezérigazgató-helyettes,                           Aegon Magyarország Biztosító Zrt.

 

"Az ügyintézés gyors, a kapcsolattartás lényegretörő és előzékeny volt a szolgáltató cég részéről. A tréner rendkívül tapasztalt, felkészült és empatikus volt, a tréning előtt mélyrehatóan megismerte a vállalatunk sajátosságait, és idejét nem kímélve tájékozódott a munkatársak szintjéről, speciális igényeinkről. Ezután testre szabva olyan tematikát állított össze, mely a tréning során igen jól bevált, és hasznos elméleti és gyakorlati tudással ruházta fel munkatársainkat."

Becker Magdolna

HR vezető, Medicover Zrt.


"Az új értékesítő kollégák kiválasztása mindig nehéz feladat: hirdetéseinkre rengeteg pályázó érkezik, akiket nehéz csupán önéletrajzok alapján szűrni, hiszen a jó értékesítőt alapvetően személyisége, hozzáállása határozza meg. A BP Solution ebben segít nekünk, hiszen lerövidült a kiválasztási folyamat és tényleg a legjobb pályázók érkeztek el hozzánk. Fontos számunkra a jó referencia is, ennek ellenőrzését is elvégezték. Mind a vállalkozói, mind az alkalmazotti jogviszonyban levő értékesítők toborzását korrektül, precízen végezték, a területi vezetők nagy megelégedésére."

Fekete Balázs
HR Business Partner & Resourcing Specialist

Nestlé Hungária Kft.