Bús Péter

Coach, HR Tanácsadó

Mottóm: „Akár azt hiszed, hogy képes vagy valamire, akár azt hiszed, hogy nem, mindenképpen igazad lesz.” Henry Ford.

Tanárként kezdtem szakmai pályám, majd egy hosszabb angliai kitérő után 12 évet töltöttem el a szolgáltatási és kereskedelemi ágazatban nemzetközi cégeknél elhelyezkedve.

Projektmenedzserként, KAM-ként, majd különböző szintű vezetőként szereztem meg azt a tapasztalatot, amelyet aztán 2008 óta a Humán Erőforrás területén kamatoztatok. Érdeklődésem fő területe az emberi személyiség, viselkedés és kommunikáció fejleszthetősége. Azt vallom, hogy egy vállalat legnagyobb értéke az megújulásra kész, önmagát ismerő szakember, aki képes arra, hogy közös célok érdekében hatékonyan mozgósítsa erőforrásait.

 

 

Podhorányi László

Vezető tanácsadó

 

Hitvallásommal kezdeném, mely egy jól ismert idézet a „legnagyobb magyartól", Széchenyi Istvántól; mert a bemutatásomra ez a leginkább alkalmas: „Akkor élsz, ha másokért élsz."

 

Több, mint 20 évet eltöltve a szolgáltatási iparágban, mindig nagyon közel voltam az ügyfelekhez és az őket kiszolgáló emberekhez. Ma, szakértőként, tanácsadóként, coach-ként, vagy trénerként örömmel osztom meg tapasztalataimat és támogatok másokat személyes fejlődésükben.

Erősségeim a belső hajtóerő, mely „meg tudom csinálni" attitűddel párosul, kiegészülve rendkívül magas szintű elköteleződéssel az ügyfelek és az őket kiszolgálók iránt.

 

 

Dobák Orsolya

Vezető tréner

 

Elsősorban gyakorlati és nem elméleti szakembernek tartom magam. Hiszek abban, hogy minden mindennel összefügg, a rendszerek és alrendszerek minden egyes eleme kölcsönhatásban van a többivel. Akárhol is "nyúlunk bele", az egészet formáljuk át. Ez a filozófia érvényes abban az esetben is, ha egy teljes szervezetfejlesztési projektre, és akkor is, ha „csak" egy részfeladatra, vagy egyetlen tréningre kapok megbízást.

 

 

 

Lakner Szilvia

Business Coach, Vezető Tanácsadó-Tréner

Mottóm: „A kulcs, amely belső életünket nyitja, bennünk van. Kell azonban egy külső személy, egy szó, egy gesztus, a kapcsolat sűrűsége, hogy érintésre felcsendüljön bennünk a mélyen megbúvó harmónia.” - André Louf

A fejlesztés - akár egyéni, akár csoport vagy szervezeti szinten – az alkotás művészete, amelynek célja, hogy a fejlesztésben résztvevőket magasabb minőségi szintre juttassuk, ahol hatékonyabban, nagyobb teljesítményt nyújtva képesek céljaik elérésére. Fejlesztő szakemberként ebben a folyamatban támogatom elkötelezetten ügyfeleimet, elsősorban megoldás-orientált szemlélettel és személyre szabott módszertani tárral.

Közgazdászként management-consulting szakirányon végeztem, több éves vezetői, és 20 éves tréneri, tanácsadói tapasztalattal rendelkezem, és az emberi erőforrás fejlesztés módszertan témakörében tudományos doktori (PhD) fokozatot szereztem. A CoachOK Szakmai Szövetsége és a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának tagja vagyok.

 

Dr. Szűcs György

Kommunikációs tréner, oktató, pszichológus

 

1999-től 2011-ig egy német cég trénereként azértékesítésben résztvevő üzletkötők és vezetők felkészítését végeztem. 1993 óta rendszeresen tartok előadásokat, vezető tréningeket. Fő fókuszterületem: vezetői hatékonyság fejlesztése, konfliktuskezelés, ügyfélkapcsolati kommunikáció, értékesítés, tárgyalástechnika

2013-ban Bécsben a nemzetközi Trainer Award külön díját nyertem el. Téma: A humor szerepe a vállalati kommunikációban és problémamegoldásban.

feltöltés alatt...