hand

 

Coaching

Munkánk során és magánemberként is napi szinten találkozunk komplex szakmai és személyi kihívásokkal, változásokkal, amelyeknek folyamatosan és rövid időn belül meg kell felelni, következtetéseket és döntéseket hozni, mindezt legtöbbször egyedül, néha úgy érezve, hogy az események irányítása kicsúszik a kezünkből. Ilyenkor megfogalmazódik bennünk, hogy jó lenne, egy „külsős szemével” látni cselekedeteinket, magunkat.

A professzionális „személyi edző” szemléletünk szerint ez a „ külső szem”, aki abban segít, hogy partnerünk a coaching folyamat alatt megtanulja saját maga feltárni mindazokat a magában meglévő képességeket, lehetőségeket és tudást, amelyekkel a jövőben sikeresen tudja megoldani a felmerülő kihívásokat és megtalálja az üzleti és személyes életvitel közötti összhangot.

A Coaching erősíti a belső harmónia megtalálását, az önbizalom kiépülését és a legjobb hozzáállás kialakítását is, eredményessége a felek közötti tiszteletre és bizalomra épül, ezért megtartására a szakma legtapasztaltabb szakemberei közül ajánlunk a feladat fajtájától függően.

Cégünk munkatársai, a CoachOk és a Magyar Coach Egyesület tagjai, testre szabottan alkalmazzák a leghatékonyabb coaching módszereket (pl. brief, TA, Gestalt, megoldásorientált coaching).

 


Mire adunk megoldást?


Kérjük kérjen további tájékoztatást munkatársunktól!